pirmdiena, 2013. gada 9. decembris

Viltotais aknu gulašs

Sastāvdaļas:
Sarkanās pupiņas - 1/2 krūze
Ķiploki - 3 daiviņas
Sīpoli - 1 gab
Tomāts - 1 gab.
Krējums - 2-3 ēd.kar.

Garšvielas:
Sojas mērce - 1-2 ēdamkarotes
Pesto mērce - 1 ēdamkarote
Karijs - 1/4 tējk.
Koriandra pulveris - 1/4 tējk.

Novāra pupiņas līdz mīkstas.
Uz pannas uzliek ghi sviestu vai cepamo eļļu, tajā ieber kariju, koriandra pulveri un 30 sek.pacep, tad sacep sīpolus, tomātus un ķiplokus līdz gatavi. Pievieno pupiņas, pacep dažas minūtītes, tad pieliek sojas mērci, pesto un krējumu. Pēc vajadzības par pieliet nedaudz ūdeni, lai šķidrāks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru