- Vienmēr pielieku banānu - dod saldumu un tumīgu konsistenci;
- Šķidrumam, lai blenderētos var likt klāt ūdeni, bet mēs izvēlamies sulas - ābolu vai ērkšķogu no laukiem;
- Vitamīniem lieku klāt Chia sēklas, šķiedrvielas ar kviešu zāli, smikšķērkšķu sulu vai dzērvenes. No saldētavas izceļu saldētos spinātus, nātres vai citus zaļumus, kurus sablenderējot nemaz nejūt.
- Pamatmasai vajadzīgi kaut kādi augļi. Ļoti labi saldumu dod bumbieri, bet labi der arī āboli.
- Saldumam var pielikt žāvētas aprokozes vai dateles.
Šo kokteili liekam klāt brokastu putrai. Meitai garšo gandrīz 1:1 ar putru, bet tā kā šeit pārsvarā ir dabīgi augļi, tad arī to ļauju.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru